Mobiele Applicaties

EasyCode ontwikkeld mobiele applicaties voor iOS en Android Telefoons, Tablets, TV’s en Smartwatches. We vestigen de aandacht op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties met behulpzame en succesvolle UI / UX-interfaces. We hebben reeds ervaring in verschillende soorten sectoren, markten, industrieën, startups, kmo’s en grote organisaties en bieden aangepaste en gepersonaliseerde applicatie-ontwikkelingsdiensten aan B2B- en B2C-klanten

Denken

We denken met je mee om een app te ontwikkelen die technisch goed presteert met een hoge user experience.

Plannen

We plannen het project alvorens te starten, op deze manier weet je exact wanneer je app klaar is. Wij gebruiken LeanTime voor het opvolgen van het ontwikkelproces.

Ontwikkelen

Nu het plan klaar is kunnen we beginnen. Tijdens de ontwikkeling krijg je geregeld testversies om het proces op te volgen en indien nodig bij te sturen.

uitrollen

De app is klaar, het enige wat nog rest is jouw app in de google en apple store beschikbaar maken.

retrospect

Mochten er nog kleine foutjes optreden of ben je zo enthousiast dat je een nieuw idee hebt, laat het ons weten in de retrospect

WIJ ONTWIKKELEN VOOR

Smartphone & Tablet

In de snelle wereldwijde markt van vandaag is een gebruiksvriendelijke mobiele app een integraal onderdeel van uw online aanwezigheid. De juiste app kan u helpen om u te onderscheiden van uw concurrentie, uw branche te ontwrichten, uw activiteiten te stroomlijnen en een technologische voorsprong te krijgen.

Ons ontwikkelingsteam voor mobiele applicaties bouwt veilige, schaalbare, veelzijdige en hoogwaardige mobiele apps op maat voor internationale bedrijven. Wij blinken uit in

Wearables

We bieden zakelijke mobiele applicatie-ontwikkelingsoplossingen voor draagbare apparaten die zijn uitgerust met sensoren en slimme schermen. We ondersteunen hen met gegevensbewaking op afstand, migratie en geavanceerde cloudgebaseerde mogelijkheden met behulp van onze expertise op het gebied van eCommerce-ontwikkeling van mobiele apps

Smart TV

We bieden zakelijke mobiele applicatie-ontwikkelingsoplossingen voor draagbare apparaten die zijn uitgerust met sensoren en slimme schermen. We ondersteunen hen met gegevensbewaking op afstand, migratie en geavanceerde cloudgebaseerde mogelijkheden met behulp van onze expertise op het gebied van eCommerce-ontwikkeling van mobiele apps.

MOGELIJKHEDEN

Business Solutions

We bieden zakelijke mobiele applicatie-ontwikkelingsoplossingen voor draagbare apparaten die zijn uitgerust met sensoren en slimme schermen. We ondersteunen hen met gegevensbewaking op afstand, migratie en geavanceerde cloudgebaseerde mogelijkheden met behulp van onze expertise op het gebied van eCommerce-ontwikkeling van mobiele apps.

AR & 3D Apps

Ontgrendel interactieve mobiele ervaringen zoals geavanceerde Face-tracking, image tracking, world tracking, image-tracking enz. Met onze AR- en VR-services voor de ontwikkeling van mobiele applicaties.

API & IOT

We bieden zakelijke mobiele applicatie-ontwikkelingsoplossingen voor draagbare apparaten die zijn uitgerust met sensoren en slimme schermen. We ondersteunen hen met gegevensbewaking op afstand, migratie en geavanceerde cloudgebaseerde mogelijkheden met behulp van onze expertise op het gebied van eCommerce-ontwikkeling van mobiele apps.

Front- en back-end

Ontgrendel interactieve mobiele ervaringen zoals geavanceerde Face-tracking, image tracking, world tracking, image-tracking enz. Met onze AR- en VR-services voor de ontwikkeling van mobiele applicaties.

Werkwijze

Om de beste gebruikerservaring te kunnen garanderen kiezen we er bewust voor om al onze applicaties Native te ontwikkelen. dit wil zeggen dat we de officiële ontwikkel tools gebruiken zoals XCode voor Apple Apps en Android Studio voor Android Apps. We zijn ons ervan bewust dat cross-platform oplossingen bestaan welke ‘de development tijd beperken’ maar in de praktijk klopt dit niet altijd, alsook de user experience  kan in sommige gevallen leiden door het gebruik van cross-platform apps.

Onze diensten voor de ontwikkeling van mobiele applicaties zijn ontworpen om geavanceerde, op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen te leveren voor uw unieke zakelijke vereisten. Onze zeer ervaren ontwikkelaars hebben een reeks beveiligde en schaalbare apps gebouwd voor klanten in diverse branches. U kunt dus gebruikmaken van onze ontwikkelingsservices voor mobiele apps om er het beste van te maken.

Denken

Onze samenwerking begint bij uw eerste “Hallo, ik heb een idee”. We documenteren uw zakelijke behoeften en bepalen de doelen en verwachte resultaten van het product. Dit is het deel waar we uw vereisten verzamelen en uitzoeken wie de software gaat gebruiken en vooral hoe ze deze willen gebruiken.

Plannen & Protoyping

Je idee begint er duidelijker uit te zien. Na het eerste gesprek zal het UI/UX-team dat aan uw project is toegewezen, de vereisten analyseren en wireframes beginnen te schetsen. Vervolgens verbeteren we ze iteratief op basis van uw feedback. Uw input is belangrijk voor ons en we beginnen pas met de implementatie als u volledig tevreden bent met het prototype van het product.

Ontwikkeling

Het productprototype wordt doorgegeven aan het ontwikkelingsteam en we zijn klaar om er iets tastbaars van te maken. Op basis van de ontwerpdocumenten en nadat we de juiste technologieën voor de productspecificaties hebben gekozen, beginnen we met het schrijven van code. Om ervoor te zorgen dat we een product van hoge kwaliteit leveren, wordt de ontwikkelingsfase opgesplitst in sprints. In principe maken we incrementele stappen over de hele projectduur, waarbij we functie voor functie focussen.

Uitrollen

Nadat de implementatie van een sprint is voltooid en het product volledig is getest, kan de implementatiefase beginnen. Voordat we uw product op de markt brengen, zullen we u demonstratiesessies geven zodat u kunt zien en beoordelen wat we hebben gebouwd. Na de laatste feedback beginnen we de code vrij te geven aan de productieservers en stellen u en uw team in staat om de operationele controle over het platform over te nemen.

Maintenance & Support

Onze samenwerking eindigt niet na de implementatiefase. We hebben een team van bekwame ontwikkelaars tot uw beschikking die klaar staan ​​om u te helpen met elk technisch probleem of eventuele verbetering. Bovendien monitoren we tijdens deze fase de prestaties van het systeem en proberen we te achterhalen hoe we het in de toekomst het beste kunnen verbeteren.

Veel gestelde vragen

Hé, we leven in het digitale tijdperk! Communicatie is slechts een veeg verwijderd! Ontwikkelaars zullen tijdens de werkuren/dagen beschikbaar zijn op Skype en Whatsapp om al uw vragen te beantwoorden.

Ja, we zullen er altijd zijn om u en uw product te ondersteunen. We zouden graag uw mobiele app na de ontwikkeling onderhouden en zullen de details van het uitgevoerde werk wekelijks/maandelijks delen. Een nieuwe OS-release kan van invloed zijn op de gebruikersinterface en functionaliteit van uw app. We kunnen je helpen met de upgrade van je app om ook de nieuwe OS-release en nieuwe apparaten te ondersteunen

We bieden twee modellen om aan te werken namelijk: Time & Material en Fixed cost projecten.

  1. In Time & Material (T&M) bieden we toegewijde onsite/offsite resources en de facturering vindt maandelijks plaats tegen een onderling overeengekomen prijs. We staan ​​open om onze projectmanagers in te zetten om toezicht te houden op de ontwikkeling, dit zal voor uw gemak zijn.
  2. In Fixed Cost Projects analyseren we de volledige scope en dienen we een fixed cost in tegen de gedetailleerde scope van het project. De totale kosten worden opgedeeld in meerdere mijlpalen en de te leveren producten worden voor u toegewezen om de app-ontwikkeling in kaart te brengen.

We zijn klaar om een ​​geheimhoudingsverklaring te ondertekenen voordat u uw idee aan ons bekendmaakt.

We helpen je op weg met ons NDA template: Link

De kosten voor de ontwikkeling van een mobiele app zijn volledig afhankelijk van de functionaliteit van de app. Een heel eenvoudige app kan worden ontwikkeld onder €15.000.

Ja, we zijn Google-cloudpartner en helpen bij de implementatie van de applicatie naar de cloud.

Dat kan! We hebben partners met ruime kennis van UI en UX design. 

Ja, we helpen bij het implementeren van AVG-compliance in de app. We zijn Google Cloud-partner en helpen ook bij het implementeren van de AVG-compliance bij andere cloudserviceproviders, bijvoorbeeld AWS en Azure.
Ja, we bouwen MVP voor onze klant en we raden onze klanten altijd aan om een ​​marktintroductie van MVP te hebben vóór de uitgebreide functie-insluitingen. Het zal hen helpen om te communiceren met hun early adopters met de lean MVP-app. Post krijgen het vertrouwen in hun idee dat ze kunnen gaan voor de lancering van applicaties op volle snelheid.
Uiteraard. Op regelmatige tijdstippen zal u testversies van uw applicatie ontvangen d.m.v Testflight voor iOS en Google Play-Store voor Android.

De eind-klant wordt eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten van de door EasyCode ontwikkelde mobiele app. Zodra de applicatie is ontwikkeld, zullen we de code aan de klant overhandigen volgens het contract/de overeenkomst.

Let op: Indien er niets overeengekomen word omtrend de intellectuele eigendommen blijft de brondcode eigendom van EasyCode.

Mobiele applicaties bieden een betere gebruikerservaring, laden content sneller en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De applicaties bieden de gebruiker de mogelijkheid om een ​​taak beter uit te voeren met behulp van het gebaar. Het is heel gemakkelijk te navigeren, in tegenstelling tot de website. Een goed ontworpen applicatie kan taken veel sneller uitvoeren dan een website.
Het duurt over het algemeen drie tot negen maanden om een ​​mobiele applicatie te bouwen, afhankelijk van de features, functionaliteiten, complexiteit van de applicatie en het platform waarop het draait. Als u een app-idee heeft, kunt u dit met ons delen en kunnen wij u voorzien van een ETA.
Over het algemeen bieden we testen en kwaliteitsborging, maar we hebben wel uw steun nodig. De applicatie wordt ontworpen op basis van uw vereisten en wanneer deze aan u wordt overhandigd, moet u ervoor zorgen dat elke functie van de applicatie correct werkt zoals u hebt beschreven. Het zal ons helpen om de kwaliteit van het product te behouden om uw bedrijf een boost te geven.

Wij maken standaard gebruik van Firebase Analytics (Google) tenzij anders overeen gekomen. Firebase geeft gedetailleerde gebruikersstatistieken weer over jou applicatie. 

Aarzel niet om ons te contacteren, onze contact pagina vind je al de manier waarop je ons kan contacteren.